0278-621 660 info@necks.se
Necks Electric AB Tegelbruksvägen 22 821 43 Bollnäs

Produkter och kunskap i världsklass

Många av våra kunder säger att Necks Electric har ett unikt erbjudande. Produktsortimentet är heltäckande och utöver det drar kunderna nytta av våra medarbetares stora kunskaper. Necks framgång har skapats genom att kombinera produkter av toppkvalitet med spetskompetens inom nätbyggnation.

HELTÄCKANDE PRODUKTSORTIMENT 
Necks har ett komplett produktutbud för distributionsnätet, transmissionsnätet och utomhusställverk. Samtliga produkter tillverkas och kvalitetssäkras enligt branschens tekniska riktlinjer.

Hitta dina produkter i Necks produktkatalog >>

MEDARBETARE SOM ÄR GULD VÄRDA FÖR VÅRA KUNDER
Necks medarbetare har stora kunskaper inom nätbyggnation och flera av oss har en bakgrund som linjemontörer. Den samlade kunskapsmängden är enorm. Du kan känna dig trygg i att rätt produkter slutligen hamnar på fältet.

Hitta dina kontaktpersoner på Necks >>

NECKS AFFÄRSIDÈ
Ta del av vår affärsidé med våra framgångsfaktorer och vår framtidsvision >>

NECKS ÄR EN DEL AV ADDTECH
Necks ingår i Addtech, som är en svensk börsnoterad teknikhandelskoncern. Verksamheten består av drygt 130 självständiga bolag som säljer högteknologiska produkter och lösningar till kunder inom framför allt tillverkande industri och infrastruktur i cirka 20 länder. Addtech skapar optimala förutsättningar för dotterbolagens lönsamhet och tillväxt. Inom Addtech arbetar mer än 3000 personer och årsomsättningen är över 11 miljarder SEK.