Necks Electric växer med nytt affärsområde

Necks Electric tillhandahåller nu även produkter för järnvägsindustrin. Detta möjliggörs genom att företaget har fått nya agenturer samt förstärkt sin organisation med en till medarbetare.

– Vi växer samtidigt som vi breddar oss. Genom fler affärsområden och nya kundgrupper blir Necks Electric mer konkurrenskraftigt, även för våra nuvarande kunder. Vi blir ännu starkare och stabilare samtidigt som vi får in nytt kunnande i företaget, säger VD Bengt Pettersson.

Pär-Arne Lundqvist – ny försäljningsansvarig för Järnväg
Pär-Arne Lundqvist har arbetat de senaste tio åren inom järnvägsindustrin med marknadsföring och försäljning. Han tar med sig agenturerna Vogel & Plötscher, RIBE och Platform Basket till Necks Electrics nya affärsområde Järnväg. Necks Electric får ensamrätt till försäljningen av de nya produkterna på hela den nordiska marknaden.

– Det känns mycket bra att dessa agentur tillfaller Necks Electric. Här finns en effektiv organisation och stor omsorg om varje kund. Necks Electric är ett kvalitetsföretag med kvalitetsprodukter. Järnvägsprodukterna från agenturerna Vogel & Plötscher, RIBE och Platform Basket passar perfekt in i det sammanhanget, säger Pär-Arne Lundqvist.

Vogel & Plötscher är ett tyskt företag specialiserat på mätinstrument för järnvägsindustrin. Necks Electric erbjuder hela produktsortimentet och kan även anlitas för att utföra mätuppdrag.

RIBE är ett tyskt företag som bland annat tillverkar uteliggare och spännhjul som är viktiga komponenter i järnvägens kontaktledningar. RIBE har även produkter för Necks Electrics övriga affärsområden.

Platform Basket är ett italienskt företag vars nyckelprodukt är en bomlist som är specialbyggd för järnvägsindustrin.